CL-optakt: Arsenal – Olympiakos

Der er topopgør i Gruppe H, når de to hold tørner sammen på Emirates Stadium. Begge hold vandt deres første kamp i gruppespillet og samtidig forventes det, at det er de to hold, som er favoritter til at komme videre fra gruppen.

Bendtner og co. mødte i første kamp Standard Liege på udebane og der fik de noget af et chok. Efter fem minutters spil var de bagud med 2-0, men en scoring af Nicklas Bendtner lige inden pausen bragte Arsenal tilbage i kampen. I anden halvleg gjorde Thomas Vermaelen og Eduardo arbejdet færdig, sådan at London-holdet vandt med 3-2.

Hjemmeholdet er inde i en god stime med sejr i de seneste fire opgør (inkl. kampen mod Standard Liege, red.). Det er blevet til sejre over Wigan og Fulham i ligaen, mens West Bromwich Albion led et 2-0-nederlag til Arsenal i Carling Cuppen.

De græske gæster var favoritter til at slå AZ Alkmaar fra Holland i første kamp, men de var lige ved at skuffe hjemmepublikummet. Kampen lignede længe en nulløsning, men så gjorde Torosidis det til 1-0 med elleve minutter igen.

Olympiakos har ligeledes vundet deres fire sidste kamp (inkl. Champions League, red.). I den hjemlige græske liga er det blevet til sejre mod Paok, AEK Athen og Panionios, der blev besejret med henholdsvis 2-1, 2-1 og 1-0.

Wenger må i sin truppen til kampen undvære brasilianske Denilson, Nicklas Bendtner, som kom ud for en bilulykke i weekenden. Derudover skal den franske manager se bort fra målmændene Manuel Almunia og Lukasz Fabiansk, mens både Samir Nasir og Johan Djourou også må se kampen fra tribunen, grundet skader.

Gæsterne mangler til kampen den argentinske offensivspiller Luciano Galletti og angriberen Matt Derbyshire.