Наши партнеры

MenuDetaljeret information: TotalBold.dk søger skribenter

TotalBold.dk opjusterer hele tiden ambitionerne. Det betyder samtidig, at vi har behov for flere kreative og kompetente skribenter, som kan tilbyde læsestof til vores mange, trofaste brugere.

TotalBold.dk blev lanceret den 1. januar 2007, og lige siden har der været megen aktivitet på siden. I øjeblikket har vi omkring 20.000 unikke besøg om måneden og knap 1000 registrerede brugere.

Sidens indhold er produceret af frivillige, der har det til fælles, at de elsker fodbold, samt elsker at videreformidle læsestof og andet fodboldrelateret indhold til de trofaste brugere.

Med den store arbejdsbyrde det kræver, er vi i øjeblikket på jagt efter dygtige skribenter, som vil kunne skrive nyheder, dybdegående artikler og interviewe spændende personer og meget mere.

Vi også meget åbne over for at indlemme gæsteskribenter og journaliststuderende, der vil kunne bidrage ved siden af det pågældende studie.

Vi kan tilbyde dig:

– Masser af udfordringer. Du vil få rig mulighed for at skrive om lige det område, der interesserer dig samt få mulighed for at skrive om mange interessante emner, lave reportager og meget mere.

– Udvikling af dine færdigheder. I og med, at vi stiller så høje krav til dig, og byder på en så bred vifte af udfordringer er det helt naturligt, at du vil komme til at udvikle dine færdigheder.

– Godt sammenhold. Du vil med det samme finde ud af, at vi på TotalBold.dk arbejder som et stort team som helhed og ikke hvert individ for sig

– Alle skal give deres mening til kende – og alle bliver hørt. Det er noget, som vi vægter højt.

Vi kan ikke tilbyde dig:

– Løn. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig løn. Til gengæld får du de mange andre gevinster, som vi mener også er en form for løn – du bliver i hvert fald rigere på færdighedskontoen samt bedre til at samarbejde i et stort og velorganiseret team.

Vi forventer, at du er:

– Engageret, motiveret, god til at udtrykke dig mundtligt og på skrift, samt er god til at samarbejde i en større gruppe.

Hvis du synes, at alt dette lyder interessant, eller hvis du har spørgsmål til jobbet,

er du mere end velkommen til at kontakte sidens chefredaktør, Casper Lohse på: Kontakt@TotalBold.dk.KommentérTop-menu
Menu