Наши партнеры

Menu



Anmeldelse: No regrets – Stig Tøfting

Udgivelsesår: 2005

Forlag: People’sPress

Antal sider: 358

KØB BOGEN HER

No regrets er i særdeleshed en hudløs ærlig fortælling om Stig Tøftings hårde opvækst og en række af hans dumheder igennem livet.

Stig mistede som teenager sine forældre, hvilket satte sine spor, og det resulterede i, at han hurtigt lærte at klare sig selv. Han fandt optimismen ved livet igennem fodbolden, hvilket sidenhen gav ham mange glæder, men også mange vanskelige beslutninger.

Bogen er en fantastisk fortælling omkring, hvordan en professionel fodboldspiller tænker, når han forhandler kontrakter, samt spiller for diverse danske og udenlandske klubber.

Med denne bog løfter Tøfting ganske enkelt sløret for en række betænkninger, som alle udefrakommende sjældent får et indblik i, og Stig fremhæver flere gange, at han ikke fortryder, at han har rodet sig ud i en række skandaler blandt andet et slagsmål i nattelivet, dermed står han både ved sine succeser og fiaskoer.

Udsnit fra bogen – fra kapitlet Den hårde skole:

”En dag i omklædningsrummet introducerer John Stampe mig til bankbogen. Ikke den slags, som har noget med penge at gøre. Det er den bankbog, der holder regnskab med tacklinger i kampene, som skal betales tilbage. Reglerne er enkle: Hvis en modspiller laver en lovlig hård tackling eller svinestreg, skal den betales tilbage.

Tacklingen bliver noteret i bankbogen i ens hukommelse. Her står den så og trækker renter, indtil den skal betales tilbage. Stampe forklarer, at en tackling selvfølgelig skal betales tilbage. Ikke nødvendigvis i samme kamp. Det vil være for dumt, fordi der er dommeren opmærksom på det. Men senere. I en anden kamp. Når alle tror, det er glemt, bliver tacklingen betalt tilbage. Den bankbog tager jeg til mig og holder nøje styr på kontoen.”

Samlet vurdering:

KØB BOGEN HER

Bogen er anmeldt af Casper Lohse



Kommentér



Top-menu
Menu