Wolfsburg efterlod Istanbul i ruiner

Besiktas er kendt for at have et meget larmende publikum, men dette skræmte tilsyneladende ikke de forsvarende tyske mestre fra Wolfsburg, der her til aften storsejrede i Istanbul med 0-3.

Det skulle vise sig at blive lidt af et mareridt for Besiktas, der slet ikke kunne hamle op med de tyske offensive kræfter. Wolfsburg viste nemlig godt presspil i starten af kampen, hvilket også gjorde, at Misimovic allerede efter 14 minutter med et pragtfuldt langskud kunne sende Wolfsburg foran med stilling 0-1.

Tyskerklubben var klart dominerende i første halvleg, hvor specielt målscoreren Misimovic viste skræmmende kræfter oppe foran.

Besiktas prøvede i anden halvleg at flytte prespillet længere fremad på banen. Dette gjorde dog situationen endnu værre for hjemmeholdet, der i løbet af anden halvleg måtte modtage giftige angreb fra den tyske klub.

I slutningen af kampen kunne det tyrkiske forsvar ikke holde længere, og Gentner fra Wolfsburg kunne efter 80 minutter med et flot mål slukke alle drømme på Inönü i Istanbul. 0-2.

Efter 87 minutter satte Dzeko endelig et punktum for kampen, da han med et køligt mål kunne lukke kampen med 0-3

Der er ikke meget håb tilbage i Istanbul, hvor Besiktas stadig besidder sidstepladsen med ét point. Spørgsmålet må derfor også være, om hvorvidt de stadig bør satse på Champions League i stedet for den hjemlige liga.