Villarreal besejrede Real Madrid

Spansk fodbold

Både Villarreal og Real Madrid, har ikke spillet overbevisende i denne sæson, dermed var det ikke forventet, at kampen ville byde på mange store chancer, men disse forventninger skulle der laves om på.

Første halvleg bød på en del store chancer til begge hold, efter 12 minutters spil, var Marcos García Barreno, lige ved at overliste Casillas, da han i stedet for at lægge bolden indover ude fra højrefløjen, valgte at skyde på mål.

Og bare fire minutter efter, var det Real Madrids tur til at få en stor chance, da Robinho blev spillet fri få meter fra mål, med desværre for Real, skød han bolden 2 meter over mål.

Den sidste store chance i første halvleg fik Villarreal, da de i tre omgange fik mulighed for at score på Real Madrids mål, men Reals målmand, Casillas, viste hans klasse, ved at redde alle tre bolde, helt akrobatisk.

Anden halvleg bød ikke på lige så store chancer, som i første, men med 20 minutter tilbage af kampen, scorede Marcos, da Reals forsvar blev splittet, af en spilning i dybden.

Mange havde ventet at Jon Dahl med fra start, men det var han ikke, derimod fik han sin debut, med seks minutter tilbage af kampen, dog uden at komme til nogen endelig chance, for at score.

Kampen endte 1-0 til Villarreal, og det er første gang i klubbens historie, at de slår Real Madrid i La Liga.