Valencia og Villarreal fik remis i målorgie

Spansk fodbold

Valencia kom bedst fra start i affæren, men i anden halvleg fik de lukket gæsterne Villarreal ind i kampen, hvilket i sidste ende kostede dem en sejr.

Valencia kom foran efter blot et minut, da Ruben Baraja headede bolden i nettet til 1-0, mens holdets topscorer David Villa viste sin målnæse kun ni minutter senere, da han scorede til 2-0.

Villarreal blev yderligere svækket efter 22 minutters spil, da deres anfører Gonzalo Rodriguez måtte udgå med en skade. Hans afløser Fabricio Fuentes skulle dog få en nøglerolle i kampen, da han kort inden halvleg headede et hjørnespark ind i målet til reducering 2-1.

Anden halvleg fik en roligere start, men Villarreal havde absolut fået blod på tanden efter deres sene scoring i første halvleg. Joseba Llorente kunne et kvarter før tid bringe gæsterne tilbage i kampen med målet til 2-2, som han satte ind i to omgange, da hans første skud blev pareret af Valencias brasilianske keeper Renan.

Villarreal nåede dog kun at kunne smage sødmen af det ene point, før Valencias midtbaneprofil Edu kunne bringe hjemmeholdet foran igen 3-2.

Seks minutter før tid kom Villarreal tilbage i jagten på sejren, da den rutinerede venstreback Joan Capdevilla blev skubbet af Joaquin i straffesparksfeltet. Guiseppe Rossi skulle tage straffesparket, og det gjorde han overbevisende til slutresultatet 3-3.

Kampens resultat betyder, at Valencia må se sig overhalet af Sevilla, der tidligere lørdag vandt 3-1 over Deportivo, som dermed kommer op på andenpladsen. Villarreal indtager nu sjettepladsen.