Наши партнеры

Menu



Utilfreds portugiser vil skifte klub

Engelsk fodbold

Den portugisiske midtbanespiller Ricardo Quaresma, der i øjeblikket er udlejet til engelske Chelsea, åbner døren for et skifte i løbet af sommerpausen.

José Mourinho forsøgte længe at hente landsmanden Ricardo Quaresma til Chelsea, da han stod i spidsen for klubben. Det lykkedes dog ikke mestertræneren, men da Mourinho blev træner for Milano-klubben Inter, var noget af det første han gjorde, at hente den portugisiske landsholdsspiller.

Ricardo Quaresma skuffede imidlertid fælt i det første halvår i den italienske storklub, og det gjorde en eventuel lejeaftale aktuel. Heller ikke i Chelsea har Quaresma fået sit gennembrud, hvilket frustrerer ham.

“Jeg er meget utilfreds, for jeg har altid været vant til at spille fast. Men siden sæsonen snart er ovre, må jeg bare acceptere situationen,” siger Quaresma til O Globo og fortsætter:

“Jeg ønske at få afklaret min fremtid så hurtigt så muligt, og jeg ønsker at finde en klub hvor jeg kan spille og være tilfreds med mine præstationer.”

Adskillige portugisiske klubber har vist interesse for den rapfodede kantspiller, men Ricaro Quaresma foretrækker at forblive i udlandet.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu