United tog de tre point i Portugal

Cristiano Ronaldo og Nani var tilbage på deres gamle hjemmebane, da Manchester United var på besøg hos Sporting Lissabon. Ronaldo bragte sig selv i fokus, da han sikrede udeholdet en smal sejr.

Hjemmeholdet sparkede denne kamp i gang, og portugiserne lagde godt ud. Efter blot fire minutters spil havde de kampens første forsøg, men bolden ramte en United-forsvarer og gik ud til hjørnespark.

United åbnede kampen meget forsigtigt, og vi skulle længere ind i første halvleg, inden holdet havde deres første rigtige forsøg. Der var i det hele taget ikke mange store chancer i første halvdel af første halvdel. Sporting forsøgte sig dog flere gange udefra og blandt andre Liedson var tæt på, da han forsøgte sig fra 20 meter, men Van der Sar forhindrede scoringen med en perleredning.

Manchester United havde ikke meget at byde på i første halvleg, hvor de spillede meget henholdende. 0-0 var stillingen ved pausen.

Gæsterne fra England satte anden halvleg i gang. I det 62. minut fandt den tidligere Sporting-spiller Cristiano Ronaldo vejen til nettet. Den driblestærke portugiser lurede inde i feltet, da Wes Brown sendte en bold ind over. Ronaldo sendte på flot vis bolden ind bag keeperen i Sporting-målet til 1-0-føring til udeholdet.

Senere forsøgte endnu en tidligere Sporting-spiller sig. Nanis flotte skud blev dog reddet af hjemmeholdets keeper.

Med tolv minutter tilbage af kampen fik Sporting alle tiders chance for at udligne. Bolden blev lagt ind i feltet, hvor Tonel fra omkring en meters afstand fra mål headede på mål. Men en flot redning af Van der Sar forhindrede en ellers oplagt scoringsmulighed.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, som dermed endte med en sejr på 1-0 til udeholdet Manchester United.