Spinkel hjemmesejr til Liverpool

Der var lagt op til storsejr, da Liverpool tog imod Champions League-debuttanterne fra Debrecen. Det blev dog kun til en 1-0-sejr i en kamp, hvor gæsterne i perioder var spillet helt i bund.

Liverpool var storfavoritter i kampen imod Debrecen, der fik sin debut i Champions League, men selv om det blev til en 1-0-sejr på et mål kort før pausen af Dirk Kuyt, så var det uden at imponere.

Debrecen blev i de første 20 minutter presset voldsomt af Liverpool, der viste glimrende kombinationsspil, men uden at komme til de helt åbne chancer. Efterhånden kom gæsterne dog længere fremad banen og kom også til kampens første store chance efter en halv time, som målmand Reina tog sig af.

Det gjorde udslaget for Liverpool-spillerne, som blev skarpere og efterfølgende kom til flere store chancer mod slutningen af første halvleg til især venstrekantspilleren Riera. Kort før udløbet af første halvleg faldt kampens enlige scoring, da Torres sendte et skud mod mål, som målmand Poleksic halvklarede, og så kunne Kuyt bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Gennem anden halvleg søgte Liverpool endnu en scoring og kom også til en del chancer, men det lykkedes ikke at trænge gennem det massive Debrecen-forsvar. Liverpool burde have vundet større, men kan dog glæde sig over at have sikret sig de forventede tre point.