Наши партнеры

Menu



Spansk redaktør: Laudrups ry er fortsat godt

Spansk fodbold

Den spanske avis Marcas fodboldredaktør, Pablo Broton, har den holdning, at Michael Laudrup nemt vil kunne få en ny arbejdsgiver i Spanien.

Michael Laudrup fik i aftes fyreseddelen i Spartak Moskva efter syv måneder i trænersædet. En fyring er sjælden populær, når man leder efter en ny arbejdsgiver, men såfremt Laudrup skulle kigge mod Spanien, kan han roligt vælge et spansk trænerjob, fortæller Marcas fodboldredaktør, Pablo Brotons.

”Det betyder ikke noget for Laudrups ry, at han er blevet fyret i sin russiske klub. Han var et kæmpe navn, da han var spiller hernede, og han gjorde det så godt med Getafe, at han altid vil være et varmt trænernavn,” fortæller Pablo Brotons til Ekstra Bladet, og han fortsætter:

”Der vil helt sikkert være klubber, der er interesserede i Michael Laudrup. Den største er nok Atletico Madrid, som forventes at smide deres nuværende træner på porten til sommer.”

Derudover fremhæver fodboldredaktøren Barcelona-klubben Espanyol, som en klub, der kunne blive Laudrups nye arbejdsgiver.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu