Наши партнеры

Menu



Schuster sikker på Super Cuppen

Spansk fodbold

Trods nederlag til Sevilla i det første opgør af den spanske Super Cup, er tyske Bernd Schuster overbevist om, at Real Madrid nok skal hive pokalen hjem i næste weekend.

Tyskeren indrømmede at det bliver svært efter Luis Fabianos straffe sikrede Sevilla en 1-0 sejr, men Hr. Schuster er fast besluttet på at hive hans første trofæ hjem som Real-træner.

”Resultatet er ikke dårligt, for vi har returopgøret på hjemmebane, og vi kan vinde dette trofæ,” udtalte han ifølge Goal.com.

”Det bliver svært fordi Sevilla har spillet sammen meget længe, og kender hinanden virkeligt, mens vi ikke er nået dertil.”

For at neutralisere Sevillas kreative spil på midtbanen, startede Schuster med både Mahamadou Diarra og Fernando Gago på banen.

”Med to afholdte midtbanespillere tabte vi lidt i angrebet, men intentionen var at gå fra mindre til mere,” fortsatte han.

Schuster fremhævede også det faktum, at hans spillere ikke var på deres maximum, men ville dog ikke bruge det som undskyldning.

”Jeg ville have foretrukket hele truppen på 100%, for der er et massivt pres om at vinde, i hver eneste kamp,”

”Det er normalt at vi på dette tidspunkt af sæsonen lider lidt, specielt mod et stærkt hold som Sevilla.”

Selvom han før er blevet kritiseret for at snakke frit om klubbens transferplaner, røbede Schuster, at der meget vel kan være et nyt ansigt i truppen, inden næste opgør.

”Jeg er sikker på at vi henter endnu en spiller,” sluttede han.

Læs referatet af den spanske Super Cups første opgør her.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu