Наши партнеры

Menu



Ronaldo: Vi fokuserer ikke på Chelsea

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds topscorer Cristiano Ronaldo, udtaler til Manchester Evening News, at United kun tænker på dem selv, og undlader at fokusere på Chelsea.

Manchester United vandt i formiddags en smal 2-1 sejr over Fulham på udebane. Efter den sejr, har Ronaldo sagt til engelske medier, at Manchester United kun, koncentrere sig om deres eget spil, og ikke fokusere på Chelsea.

“Det vigtigste er United. Vi fokusere ikke på Chelsea eller vores 9 points forspring,” sagde Ronaldo.

Han siger også følgende om dagens kamp: “Det var en hård kamp, og jeg synes at Fulham spillede en flot kamp. Det var tydeligt, at alle spillere var lidt trætte efter den hårde Champions League kamp i onsdags.”

Uniteds manager Sir. Alex Ferguson slog efter kampen fast, at første prioriteten i denne sæson er Premier League.

Før i tiden, var det dog Champions League titlen, der blev gjort alt for, da man havde vundet ligaen 8 ud af 10 gange, men i år har ligaen første prioritet.

Det er bl.a. pga. at London holdene har vundet de seneste 3 sæsoner. Før i tiden, var det jo United og Liverpool der sloges om titlen, men i år skal pokalen “hjem” til Old Trafford.

“Der er en euforisk stemning over ligaen, som er blevet skabt over de seneste mange år, og efter at London holdene (Chelsea, Tottenham og Arsenal red.) er begyndt at kæmpe med om titlen, er det nærmest blevet nord mod syd,” sagde Ferguson

Uniteds næste liga-kamp er mod ærkerivalerne fra Liverpool og det kunne godt gå hen og blive en rigtig intens kamp, da Liverpool for tiden er rigtig godt kørende.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu