Rangers satte Lyon på plads

Glasgow Rangers var på besøg hos de franske mestre Lyon. Udeholdet spillede en flot kamp, mens hjemmeholdet skuffede sit hjemmepublikum. Skotterne vandt nemlig kampen i sikker stil.

Det var i staten af opgøret hjemmeholdet Lyon, som havde et tydeligt overtag i spillet. Efterhånden som kampen kom i gang kom gæsterne fra Rangers bedre med i spillet, men det skotske hold spillede i indledningen lidt afventede, og forsøgte sig ikke meget offensivt.

Efter 23 minutters spil spillede Beasley bolden ind i Lyon-feltet, hvor Lee McCulloch dukkede op ved forreste stolpe, og bankede bolden inden bag Lyon-keeperen, til 0-1-føring til udeholdet.

Efterfølgende havde først Juninho et godt forsøg på et frispark, hvor han forsøgte at udnytte sin gode sparketeknik, men bolden gik over mål for brasilianeren. Få minutter efter måtte Rangers keeperen, McGregor, give retur på endnu et frisparksforsøg, men Benzema sendte bolden forbi mål.

Kort tid inden pausefløjt viste Juninho endnu en gang prøver på sin gode sparketeknik. Brasilianeren tog et frispark, og bolden gik på overliggeren. Den bold havde McGregor i Rangers-målet ikke nået, hvis bolden havde siddet bare ti centimeter lavere. De to hold gik derfor til pause med stillingen 0-1.

Der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, da Rangers’ Cousin øgede udeholdets føring. Et opspil i højresiden endte med et indlæg fra Hutton, som fandt Cousin, der med en stærk præstation holdte sin modstander væk, så han kunne sende bolden i mål til 0-2.

Ikke lang tid derefter var Rangers igen farlige. En lang bold blev sendt op bag Lyon forsvaret, og Rangers-spileren Beasley var stukket. Han kom helt alene med Vercoutre i Lyon-målet, og sendte iskoldt bolden i mål til 0-3-føring til udeholdet.

Lyon formåede ikke at komme tilbage i kampen, og heller ikke Rangers kom yderligere på måltavlen. Det skotske hold vandt dermed hele 0-3 på udebane over de franske mestre, som hermed har tabt deres to første gruppekampe. Begge med 3-0.