Porto udspillede Fenerbache

Der var portugisisk samba på menuen, da FC Porto nedlage Fenerbache med 3-1 i den første runde af Champions League. Det blev til en hjemmesejr på Dragao.

Der gik ikke længe, før Porto allerede havde indtaget rollen som dominerende faktor i aftenens kamp, hvor Fenerbache måtte lade livet efter en stærk præstation fra portugiserne. Allerede efter et kvarters spil var Porto foran med to.

Efter blot ti minutter fandt Lopez vej til målet, hvorefter Lucho Gonzalez tre minutter senere fordoblede føringen for hjemmeholdet. Derfor måtte spanske Luis Aragonez finde et modtræk, hvilket han gjorde, da hans spanske EM-joker, Daniel Guiza, reducerede til 2-1, efter en lille halvtimes spil.

Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold havde gode muligheder for at tippe kampen til sin fordel. Derfor var spændingen intakt til det 89. minut. Her nettede og slukkede FC Portos Lino opgøret, hvorfor portugiserne kunne fejre en god start på den europæiske sæson.