Perez-scoring i PSV-sejr

Champions League

Danske Kenneth Perez startede på bænken for PSV, der tog imod CSKA Moskva. Danskeren endte dog med at få en vigtig rolle i kampen, da han med sit mål afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel.

Danske Kenneth Perez måtte starte på bænken for PSV. Der gik dog ikke mere end en halv time inden danskeren blev sendt på banen for at erstatte Afellay. Inden dette skete havde udeholdets Ignashevitvh forsøgt sig et par gange, dog uden større held.

Efter Perez var kommet på banen kom hjemmeholdet lidt bedre ind i kampen. Koevermans og Culina forsøgte sig begge, men heller ikke de havde det fornødne held til at få bolden i mål. De to hold gik derfor til pause med stillingen 0-0.

Det var gæsterne fra CSKA, der kom bedst ud til anden halvleg. To gode muligheder kom de frem til, men PSV fik afværget. I stedet var det hjemmeholdet selv, der kom i front. Lazovic sendte bolden i mål fra omkring 10 meters afstand til stor glæde for hjemmepublikummet.

Hjemmeholdets fans skulle få mere at juble af. Danske Kenneth Perez kom nemlig også på scoringstavlen. Danskeren afgjorde med ti minutter tilbage af opgøret kampen, da han fra godt 16 meters afstand sendte bolden ind i nærmeste hjørne.

I slutningen af kampen fik udeholdets Vagner Love reduceret til 2-1. CSKA kom dog aldrig nærmere, og PSV vandt kampen 2-1.