Panathinaikos og Werder Bremen delte

Der var tale om en skæbnekamp i Champions League-sammenhæng for Panathinaikos FC, der med et nederlag til tyske Werder Bremen ville risikere at blive distanceret på gruppe E’s fjerdeplads. Begge hold slap dog fra kampen med ét point.

Af den grund pressede Panathinaikos fra starten af på for at få et føringsmål med flere hjørnespark og skud på mål til følge, dog uden at der kom noget ud af det. Bremen måtte samtidig udskifte den fra Chelsea-udlejede angriber, Claudio Pizarro, som måtte udgå med en skade. Ærgeligt for Pizarro, der ellers har genfundet formen i det tyske.

Stik imod spil og chancer tog Werder Bremen dog føringen kort efter, da lange Per Mertesacker pludselig befandt sig fri i Panathinaikos målfelt, hvorfra han kunne score et sjældent mål med fødderne. Panathinaikos-spillerne appellerede ellers for hånd på bolden, hvilket TV-billederne da også bekræftede, at der var, men forseelsen virkede på ingen måde hensigtsmæssig fra Mertesackers side.

Panathinaikos svarede dog igen, da Vagelis Mantzios otte minutter senere kunne heade bolden ind bag Werders normale reservemålmand, Christian Vander, der vikarierede for skadede Tim Wiese. Således sluttede en første halveg med Panathinaikos-dominans 1-1.

Panathinaikos havde også overtaget fra anden halveg af, og i det 67. minut fik de så endelig det føringsmål, som de havde søgt efter, da Mantzios kunne score sit andet hovedstødsmål på dagen.

Det græske hold pressede stadig videre, og Salpingidis var uheldig med at ramme overliggeren på et skud fra kanten af feltet. Det var så ganske bittert for Panathinaikos, da Werder Bremen ti minutter senere overraskende igen slog igen. Hugo Almeida kunne nemlig inde i feltet heade Boesnichs fine indlæg i mål til 2-2-udligning.

Werder Bremen var endda ved at snuppe sejren, da Mesut Özils skud var tæt på at gå ind i overtiden, men målmand Tzorvas reddede dog sit hold det ene point.

Dermed er Panathinaikos også kommet på tavlen og er stadig i live i gruppespillet. Werder Bremen indtager med det ene point gruppens tredjeplads med to point, foran Panathinaikos.