Наши партнеры

Menu



Optakt: Chelsea FC – Manchester United

Engelsk fodbold

Lørdag eftermiddag tager Chelsea i mod Manchester United på Stamford Bridge til en direkte duel om mesterskabet. Meget står på spil for begge hold, der også har Champions League at tænke på.

Vi er efterhånden blevet for vane, at forvente os et brag af en fodboldkamp, når Chelsea og Manchester United tørner sammen. Lørdag eftermiddag står de to klubber overfor hinanden igen, og denne gang til en direkte duel om mesterskabet. Chelsea er i skrivende stund tre point efter United, der fører rækken, og det står klart, at mesterskabskampen skal stå mellem netop disse to klubber.

Vigtigheden af opgøret er helt klar. Vinder Manchester United opgøret vil de ikke blot sætte en stopper for Chelsea fantastiske hjemmebanerekord der lyder på over 100 kampe uden nederlag, de vil også reelt set have sikret sig mesterskabet. Ender opgøret uafgjort kan Manchester United sikre sig mesterskabet med en sejr over West Ham eller Wigan, og hvis Chelsea skulle løbe med sejren kan De Røde Djævle måske blive nødt til at besejre både West Han og Wigan.

I midtugen var begge mandskaber i aktion i Champions League, hvor de første semifinaleopgør blev spillet. Det lykkedes Chelsea via en sen selvmålsscoring at få 1-1 med fra Anfield mod Liverpool. Manchester United spillede deres første kamp i Barcelona, og måtte tage hjem med 0-0 efter Cristiano Ronaldo brændte et straffespark. Resultaterne betyder, at begge hold har fine chancer for videre avancement, og dermed kan spillerne næppe undgå at tænke på returopgøret allerede nu.

Chelsea må efter al sandsynlighed undvære midtbanegeneralen, Frank Lampard, til den vigtige kamp, da han for nyligt mistede sin mor. Derudover kan The Blues heller ikke have reservekeeper, Carlo Cudicini, med, da han er ude med en forstrækning. Manchester United har ikke franskmanden Louis Saha med, da han fortsat er skadet, og derudover er forsvarsklippen, Nemanja Vidic, tvivlsom til opgøret.

Da de to klubber mødtes første gang i denne sæson på Old Trafford vandt Manchester United med 2-0, men denne gang spilles kampen på Stamford Bridge, hvilket måske kan blive afgørende for kampens resultat.

Chelseas portugisiske forsvarsspiller, Ricardo Carvalho, mener, at nerverne kan komme til at spille en rolle for Manchester United i de sidste kampe, og at presset ligger på United, hvis Chelsea vinder lørdagens topkamp.

”Førstepladsen er en kamp mellem to klubber, hvor vi i øjeblikket jagter topholdet. Nerverne vil sikkert komme til at spille en rolle for United i sæsonens sidste kampe. Hvis Chelsea vinder på lørdag, kan alt ske i de sidste to kampe, fordi alt presset er på Manchester United,” siger Carvalho ifølge Sky Sports.

Forventede startopstillinger:

Chelsea FC: Cech – Ferreira, Terry, Carvalho, A. Cole – Essien, Ballack, Mikel – J. Cole, Kalou, Drogba.

Manchester United: van der Sar – Brown, Ferdinand, Vidic, Evra – Ronaldo, Anderson, Carrick, Giggs – Tevez, Rooney.

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold har en returkamp i Champions League at tænke på, men det må forventes, at begge mandskaber giver alt hvad de har i denne kamp. Chelsea er et imponerede hjemmehold, og selvom Manchester United ikke har tabt mange kamp i denne sæson, så tror vi på en smal hjemmebanesejr, og dermed en utrolig spændende sæsonafslutning, hvor næsten alt kan ske. En 1-0-sejr til The Blues er vores bud på kampens resultat.

Kampen fløjtes i gang kl. 13:45 og kan følges direkte på Kanal 5 eller Canal+ Sport 1.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu