Newcastle klarede uafgjort mod Arsenal

Engelsk fodbold

Arsenal måtte undvære nogle af holdets vigtigste spillere, da de i den udsatte Premier League-kamp mødte Newcastle. The Gunners måtte også nøjes med uafgjort, idet kampen endte 1-1.

Emmanuel Adebayor skulle blot bruge tre minutter på at bringe udeholdet på 0-1. Angriberen modtog et indlæg fra Emmanuel Eboue, og efter en fantastisk tæmning i feltet, sparkede han bolden op øverst i målet.

Hjemmeholdet kom sig dog forholdsvis hurtigt over det tidligere mål, men kom ikke frem til de store målchancer i første halvleg.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med i opgøret, og efter et kvarters spil bragte Steven Taylor holdet på 1-1, da han modtog bolden fra Alan Smith, og dernæst ikke brugte meget betænkningstid, inden han trykkede af med højrebenet, og sendte bolden i mål.

Nicklas Bendtner kom på banen for Arsenal med godt tyve minutter tilbage, og på trods af chancer til begge hold lykkedes det hverken danskeren eller nogle af de andre spillere, at få bolden over målstregen. Kampen endte dermed uafgjort, 1-1.