Milan styrede opgøret i Ukraine

Det lykkedes aldrig for Shakhtar Donetsk, at true de forsvarende Champions League-mestre, der stille og roligt kørte sejren hjem.

Shakhtar Donetsk viste hvorfor de ikke lå nummer et i ligaen. Ukrainerne nåede aldrig at lægge det pres, der kræves for at holde milanserne fra at score. AC Milan kom på tavlen i det 66. minut. Inzaghi bragte milaneserne i front blot få minutter efter, at han var blevet indskiftet. Han modtog en stikning fra Andrea Pirlo, hvorefter han sikkert sparkede bolden i mål.

Efter 72 minutters spil var det den rutinerede angribers tur til at være i oplæggerens rolle, da han spilede Kaka, der kunne bringe udeholdet foran 2-0.

Inzaghi var manden, der skulle sætte prikken over i’et, da han nettede i overtiden. Kampen endte 3-0, hvilket giver dem et forspring på 3 point i gruppe D.