Наши партнеры

Menu



Middlesbrough henter Tuncay gratis

Engelsk fodbold

Middelsbrough har i dag hentet en af de spillere, som de havde noteret på deres ønskeliste. Der er tale om den tidligere Fenerbahçe-spiller Sanli Tuncay, som skifter på en fri transfer.

Den 25-årige tyrker vil inden længe være at finde i engelske Middlesbrough. Klubben fortæller, at Tuncay i næste uge vil komme til klubben, for at få det obligatoriske lægetjek.

Sanli Tuncays kontrakt med sin nu tidligere klub Fenerbahçe er netop udløbet, og derfor kan Boro hente tyrkeren på en fri transfer.

Tuncay glæder sig tydeligvis meget til, at spille for den engelske klub.

“Hvis du spiller i udlandet kan du udvikle dit spil, lære et nyt sprog og opleve anderledes kulturer. Det er svært at forklare, fordi jeg ikke har spillet i Europa før. Jeg vil møde disse udfordringer når jeg kommer derhen (til Middelsbrough, red.) – hvis jeg kommer derhen,” fortalte hovedpersonen Tuncay til UEFA.com.

Middlesbrough har allerede fundet endnu en forstærkning til Mark Viduka, som ville prøve nye kræfter i Newcastle United FC, den nye forstærkning er den unge Jérémié Aliadière, som er kommet til klubben fra Arsenal.

Relateret nyhed:

Middlesbrough forbereder storindkøb



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu