Наши партнеры

Menu



Målløst opgør mellem Reds og Blues

Engelsk fodbold

Liverpool og Chelsea spillede her til aften 0-0 i dagens jævnt kedelige topkamp i Premier League.

Chelsea ville ellers kunne have brugt en sejr til rigtig meget, da Manchester Uniteds nederlag til Manchester City tidligere på dagen betød, at Chelsea med tre point på kontoen blot ville være et enkelt point bag United i tabellen.

Kampen var præget af de to holds som sædvanligt dygtige forsvar, som ikke lod noget passere, og en af de få chancer i kampen tilfaldt Liverpools to-metermand Peter Crouch, som brændte en stor hovedstødsmulighed fra 10 meter. Chelseas Michael Ballack havde også et godt skudforsøg i anden halveg, men meget mere havde holdene ikke at byde på.

Efter 25 minutter havde Chelsea appelleret for straffespark, da Joe Cole og Javier Mascherano stødte sammen inde i feltet, men dommer Mike Riley så ingen grund til at fløjte, og så skete der ikke så forfærdelig meget mere denne sene eftermiddag på Stamford Bridge.

Med det uafgjorte resultat beholder de to mandskaber deres plads i tabellen. Liverpool ligger dermed stadig på en meget skuffende femteplads, mens Chelsea kæmper for at holde trit med Manchester United og Arsenal i toppen af tabellen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu