Målfattig kamp i Rangers

Både Rangers og FC Barcelona var opsatte på at vinde, men uskarphed i angrebet og godt forsvarsspil, gjorde at kampen endte målfattig.

Kampen bød på chancer i begge ender. Det var en kamp, der var præget af hårdt fysiskspil, som man kender det fra den skotske Premier League, og dommer Konrad Plautz lod begge hold gå til stålet. Der var tale om rent powerplay, hvor bolden konstant skiftede hold i store dele af kampen.

Rangers kom dog i anden halvleg til flere store chancer, og formåede at spille op med de tekniske spaniere. Anfører, Ferguson, var få centimeter fra at score i det 69. minut efter et flot opspil. Ronaldinho og Henry kom også til flere gode muligheder, men McGregor stod stabilt i Rangers-målet. I det 80. minut var Rangers’ Cousin meget tæt på, at score et pragtmål, da han flugtede fra en forholdsvis spidsvinkel. Kampen endte 0-0.