Madrid-hold ydmyget i Barca-målorgie

Spansk fodbold

Her til aften gæstede Atletico Madrid Nou Camp, da de skulle forsøge, at hente point mod FC Barcelona. Madrid-holdet blev dog ydmyget i et sandt Barca-målorgie.

Blot tre minutter efter at dommeren havde fløjtet affæren i gang, scorede hjemmeholdet. Rafael Marquez kunne med et hovedstødsmål noteres som den første målscorer.

To minutter senere blev Lionel Messi nedlagt i straffesparksfeltet af Tomas Ujfalusi. Samuel Eto’o scorede på straffesparket til 2-0.

Efter otte minutters spil ville den lille argentiner, Messi, også være med i ydmygelsen af Madrid-holdet. Messi sparkede bolden i mål, da Atletico var i færd med at opstille muren.

Gæsterne svarede dog igen efter 13 minutter, da Maxi Rodrguez flot reducerede på et langskud. Men fem minutter senere, var der atter ugler i mosen, da Eto’o brillerede i Barca-offensiven, og snød en forsvarer og målmand Gregory Coupet i samme finte, hvorefter han kunne lægge bolden ind i et tomt mål til stillingen 4-1.

Men catalanerne havde flere mål i støvlerne til hjemmepublikummet. 28 minutter var der spillet før Eidur Gudjohnsen kunne nette på en ripost, som et langskud fra Andres Iniesta på stolpen førte til.

I anden halvleg var Barcelona gået ned i et lavere gear, da det så ud til, man valgte at spare på kræfterne.

Men med et kvarter tilbage af kampen, kunne Thierry Henry ganske køligt sparke bolden i mål til slutresultatet 6-1.