Liverpool skuffede hjemme

Liverpool skuffede fælt hjemme, ved at tabe 0-1 mod et spilstyrende Marseille-hold. Det skuffende resultat kunne høres blandt Liverpools tilhængere, som ikke var tilfreds med deres indsats i aften.

Liverpool var storfavoritter til aftenens kamp, men det lignede de bestemt ikke i de første 20 min. af kampen, hvor Marseille-spillerne havde det meste af spillet og de største chancer.

Liverpool kom bedre med i løbet af halvlegen og fik skabt nogle udmærkede chancer, men mål blev det ikke til i første halvleg.

Med 25 minutter tilbage af kampen og med stillingen 0-0, kunne utilfredsheden med Liverpool-spillerne høres blandt Liverpool-fansene på Anfield Road, som ikke var tilfreds med hjemmeholdets nuværende spil.

Man skulle næsten ikke tro, at det kunne blive værre efter Liverpools skuffende indsats, men det kunne det.

Valbuena gjorde det surt at være Liverpool-fan, ved at sende Marseille i front med 1-0 med kun 13 minutter tilbage af kampen.

Liverpool pressede på til sidst, for at få det udlignende mål, men det formåede de ikke, så Marseille kunne gå fra banen med alle tre point i bagagen.