La Primera: Dagens overblik

Spansk fodbold

Den spanske 1. division, bød i dag på 4 kampe. Barcelona og Valencia var bl.a. i kamp.

Valencia skuffer hjemme

Valencia havde i dag chancen for at komme på det samme antal point, som Barca og Sevilla. Men den chance udnyttede de ikke.

Allerede efter 20 minutter, så det sort ud for Valencia. Pedro Munitis, scorede føringsmålet til 1-0 for Racing Santander.

Valencia prøvede – uden held – at få lukket Racings forsvar op, men det lykkedes ikke.

Efter 62 minutters spil, sendte Oriol bolden i mål til 2-0, som også blev kampens sidste mål.

Valencia er nu 3 point efter Barcelona og Sevilla, som dog har spillet en kamp mindre.

Sejren var vigtig for Racing, der stadig har UEFA-cup pladserne at spille for.

Mallorca snød Betis efter super start

Mallorca spillede her til aften hjemme mod Sevilla-klubben, Real Betis.

Efter blot ét minut, sendte Pereyra bolden i nettet.

Kun tre minutter senere, fordoblede Juan Fernando Arango målscoren til 2-0.

Det resultat holdt kampen ud, og det betyder, at Mallorca smutter forbi Betis i tabellen.

Mallorca har 32 point, imens Real Betis har 31.

Barcelona alene i spids

FC Barcelona havde til aften, en – på papiret – svær udekamp imod Recreativo Huelva.

Men Barca viste hurtigt deres format, og Samuel Eto’o bragte katalanerne foran efter blot 4 minutter.

4 minutter før pausen, bragte Zambrotta mestrene foran 2-0 og 2 minutter senere, slog Eto’o sejren fast, da han scorede til 3-0.

Få minutter før tid, cementerede sidste weekends helt Lionel Messi sejren, da han scorede kampens sidste mål.

Dermed vandt Barcelona over Recreativo på udebane, med de ydmygende cifre, 4-0.

Barcelona er 3 point foran Sevilla, som dog har spillet en kamp mindre.

Primeras dårligste hjemmehold, tabte igen

Den spanske 1. divisions dårligste hjemmehold, Athletic Bilbao, tabte igen i aften hjemme. Denne gang til Osasuna.

Bilbao kom dårligt i gang med kampen, da de allerede efter 30 minutter kom bagud 1-0. Inaki Munoz scorede for udeholdet.

I anden halvleg blev det 2-0 og 3-0 til Osasuna. David Lopez og José Izquierdo scorede målene.

Bilbao er efter nederlaget, ikke nogen dårlig kandidat til at rykke ned. Imens Osasuna er placeret i midten af tabellen.