Наши партнеры

Menu



Kommentarer inden El Clasico: FC Barcelona

Spansk fodbold

I aften skal sæsonens sidste El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona afvikles. Fire point skiller de to mandskaber fra henholdsvis anden- og førstepladsen, så aftenens vinder kan tage et stort skridt nærmere mesterskabet. Vi har samlet en række kommentarer fra FC Barcelona-lejren, inden opgøret påbegyndes.

Midtbanekreatøren, Iniesta:

“Jeg tror simpelthen ikke på, at vi tager fra denne sæson uden titler. Vi har arbejdet benhårdt gennem hele sæsonen og jeg er overbevist om, at vi nok skal få succes. At nå til denne tid af sæsonen med muligheder i både Copa del Rey, Champions League og Primera Division er virkelig en stor bedrift og den skal vi udnytte,” forklarer han.

Offensiven og stortalentet, Bojan Krkic:

“Et uafgjort resultat eller en sejr, vil passe os godt. Men jeg håber, at vi vinder 2-1. Men hvad end, der sker, vil vi fortsat ligge på førstepladsen.”

Cheftræner, Pep Guardiola:

“Jeg er uenig med dem, som mener, at der intet sker, hvis vi taber i dag. Kampen mod Real Madrid er en finale, og de skal spilles med en store ambitioner og stor opmærksomhed. Vi skal være opmærksomme på de små detaljer, som afgør kampen. Vi har ligget på førstepladsen i seks måneder, og nu må vi gøre arbejdet færdigt.”

Præsident, Joan Laporta:

“El Clasico-kampe er altid uforudsigelig. Hvis vi vinder rykker vi nærmere mesterskabet, hvor vi så vil føre med syv point. Real Madrid har to svære udebanekampe mod Villarreal og Valencia tilbage. Presset er på Real Madrid, mens vi står med en gylden mulighed. Messi er en af de mest betydningsfulde spillere i verden. Og jeg er helt sikker på, at han vil gøre alt for at overvinde den taktik, de har lagt, for at forsøge at stoppe ham,” sluttede en optimistisk præsident.

Læs også:

Optakt: Real Madrid – FC Barcelona



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu