Hvide milliondrenge afgjorde kamp på seks minutter

Champions League

Ligue 1-klubben Olympique de Marseille var meget godt med i kampen mod storfavoritterne Real Madrid, men ganske som forventet, så kørte de dyre drenge sejren i havnen på blot seks minutter.

Første halvleg var for Real Madrids vedkommende præget af defensive fejl og mangler som i Xérez-kampen, hvorimod Marseilles halvleg var præget af manglende effektivitet og en storslået Iker Casillas, der på fornemste vis holdte bolden ude af kassen i de første 45 minutter.

Anden halvleg endte som en katastrofe for Marseille, hvis spil faldt sammen som et korthus. En storspillende og initiativrig Cristiano Ronaldo udnyttede fremragende et passivt og stillestående Marseille-forsvar, hvorefter den portugisiske landsholdsspiller kunne prikke bolden forbi Steve Mandanda til 1-0.

To minutter senere var den gal igen. Selvsamme Ronaldo blev tacklet hårdt i det franske felt, hvilket mundede ud i et straffespark til madrilenerne og den anden advarsel til Souleymane Diawara. Kaká blev sat til at sparke fra ellevemeterpletten og eksekverede straffesparket koldt og mesterligt.

Yderligere tre minutter senere lukkede og slukkede Real Madrid kampen, da et sublimt kombinationsspil af Kaká og Guti resulterede i en sukkerbold til Karim Benzema, der spillede bolden elegant på tværs til Cristiano Ronaldo, der omsatte afleveringen til kampens tredje scoring.

Real Madrid fører nu gruppe C efter en fantastisk indledning på sæsonen, hvor kongeklubben har maksimumpoint efter sejre i samtlige kampe.