Наши партнеры

Menu



Hollænder lider af angst

Spansk fodbold

Real Madrid hollandske spiller Royston Drenthe lider af angst-anfald. Det har klubbens træner Juande Ramos bekræftet mandag.

Den hollandske kantspiller er efter eget ønske blevet udeladt truppen til Real Madrids tre sidste kampe mod Numancia, Racing Santander og senest Sporting Gijón.

Den 21-årige landsholdsspiller, der er i gang med sin anden sæson hos de spanske mestre efter skiftet i 2007, har lidt at angst-anfald lige siden, tilskuerne på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu piftede af Drenthe, da man mødte Deportivo La Coruña som man slog 1-0.

“Drenthe lider af angst. Han er en ung knægt, som har brug for al den støtte, han kan få fra de folk, der arbejder sammen med ham. Som hans træner vil jeg gøre alt for at hjælpe ham for han har masser af potentiale,” siger træner Juande Ramos til radiostationen Cadena Ser.

Royston Drenthe har blot optrådt 20 gange for Real Madrid i denne sæson, og har anmodet om fansenes støtte.

“Jeg kan ikke lide, at føle det som om jeg spiller på Nou Camp eller på en anden rivals stadion, når jeg spiller hjemme. Når fansene er vrede, kan man ikke lade være med at lægge mærke til det, og så bliver det sværere at spille godt,” siger Drenthe til den spanske sportsavis Marca.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu