Наши партнеры

Menu



Forlan skal ikke afløse Torres

Spansk fodbold

Der går stærke rygter om, at Diego Forlan forlader Villarreal til fordel for Atletico Madrid. Her kunne man forestille sig, at han skulle afløse Fernando Torres, som i øjeblikket rygtes væk fra klubben, men Forlan slår fast, at han ikke bliver afløser for Torres.

Fernando Torres ser ud til at være på vej væk fra Atletico Madrid, og derfor skulle Atletico have udset sig Diego Forlan fra Villarreal. Hvis de to handler skulle ende i en realitet, er det ifølge den uruguayanske spiller vigtigt, at man ikke begynder at drage paralleller mellem de to angribere.

”Jeg ved, at jeg har mange beundrere, men jeg ved ikke, om jeg skifter til Atletico Madrid, og skulle det ske, bliver det ikke for at afløse Torres men for at spille fodbold. Vi er forskellige spillere og forskellige mennesker, og hvis skiftet bliver en realitet, vil jeg forsøge at gøre det samme som jeg har gjort i Manchester United og Villarreal,” fastslog Forlan ifølge Sporting-life.

Frontløberen scorede i den forgangne sæson 19 mål i Primera Division, og i øjeblikket er han i Sydamerika, for at spille Copa America for Uruguay.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu