Fenerbache ikke overbevisende mod Dinamo Kiev

Det var Fenerbache, der var spået en sejr i dagens kamp, hvor ukrainske Dinamo Kiev gæstede Tyrkiet. Dog endte det hele som en stille 0-0-kamp, hvor intet virkede specielt opløftende.

Første halvleg blev i hvert tilfælde hverken den bedste, mest underholdende, flotteste eller noget der i nogen som helst form for afarter kunne betegnes i denne dur. Der var bestemt ikke gang i løjerne, da Fenerbache og ukrainske Dinamo Kiev stødte sammen i Tyrkiet.

Der faldt et par små chancer fra tid til anden, men det brændte for alvor først på, da tyrkiske Volkan pludselig dummede sig, da han ville fiske en bold ned fra de øvre luftlag. Bangoura, der i sidste uge var involveret i en noget spøjs straffesparkssag, formåede med godkendt fysisk pres, at få Volkan ud af balance. Dette gjorde, at keeperen ikke fik fat i bolden. Heldigvis for ham var der ikke en vågen angriber til stede, og da der endelig var en der reagerede på den gratis chance, var afslutningen elendig.

De to hold gik til pause med stillingen 0-0.

Eneste mulige måde, at en af de to hold kunne være kommet på tavlen i anden halvleg, var, da Fenerbaches Emre var lige ved at nette. To meter fra mål forsøgte tyrkeren sig af to omgange, begge gange blev bolden parreret af den ukrainske keeper, hvorefter han sendte bolden forbi. Selvom begge hold foretog sig udskiftninger og rokeringer var dette ikke nok. Kampen ender som en stille 0-0’er.