Наши партнеры

Menu



Dong kan endelig bruges

Engelsk fodbold

Manchester United kan endelig bruge deres kinesiske angriber, Dong Fangzhou, og har derfor valgt at forlænge hans kontrakt til år 2010

I sidste måned fik den 21-årige kineser endelig sin arbejdstilladelse, og vender derfor tilbage til England efter sit 3-årige låneophold i belgiske Royal Antwerp. Dong blev hentet som 18-årige i den kinesiske klub, Dalian Shide, men var nødsaget til at tage til Antwerp, da han ikke fik opholdstilladelse.

Den unge kineser har været meget tålmodig og beslutsom og Sir Alex Ferguson er meget glad for endelig at kunne bruge ham

”Alle parter er glade for at han endelig er ankommet, og kan begynde at bidrage til holdet,” fortæller Alex til uefa.com.

”Han er hurtig og meget atletisk, og han kommer til at udvikle sig meget ved at træne med førsteholdet,” tilføjer han.

United har nu et hav af angribere til deres rådighed, men medierne ser Dong som en god konkurrent til Louis Saha og Wayne Rooney, der er dog også råder over den 35-årige Larsson, der scorede i sin debut. Manchester legenden, Ole Gunnar Solskjaer, har stadig lidt krudt i benene, mens det unge supertalent, Giuseppe Rossi, også er begyndt at banke på døren. Hvis det skulle gå helt galt med skader og karantæner har de også en Alan Smith, der dog ikke har været i topform denne sæson.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu