CSKA Moskva sikrede hjemmesejr mod Besiktas

I aftenens tidlige Champions League-opgør lykkedes det ikke for gæsterne Besiktas at overliste hjemmeholdet CSKA Moskva, som endte med at sejre 2-1.

Hverken værterne CSKA Moskva eller gæsterne Besiktas havde sejret i dette års gruppespil endnu, og derfor var det to opsatte mandskaber, som kæmpede i aftenens tidligere kamp, der blev afviklet tidligere end gruppespillets andre, grundet tidsforskellen i Rusland.

Kampen var stort set lige fløjtet i gang, før kampens første mål var en realitet.

CSKA Moskvas offensivspiller Alan Dzagoev scorede efter blot syv minutter, da han nettede på et langskud fra 30 meters afstand, mens Besiktas-keeper, den aldrende Rüstü Recber, måtte se sig passeret.

Herefter kom begge mandskaber til en række chancer, men man skulle helt hen i midten af anden halvleg, før opgøret anden scoring faldt. Milos Krasic driblede på højrekanten, hvorefter han resolut sendte bolden mod Rüstû i Besiktas-målet, som endte med at gå uheldigt ned i sit forsøg på at redde bolden, så bolden i stedet røg ind i netmaskerne til 2-0.

De tyrkiske mestre nåede dog at få et trøstmål, inden kampens dommer fløjtede af. Det lykkedes for Ismael Köybasi at reducere i sidste minut, men på daværende tidspunkt var håbet blevet slukket for gæsterne.

CSKA Moskva kan med 2-1-sejren glæde sig over de første tre point på kontoen, mens Besiktas fortsat ligger på sidstepladsen med nul point.