Наши партнеры

Menu



Casillas: Mesterskabet stadig forude

Spansk fodbold

Den spanske målmand Iker Casillas mener stadig, at Real Madrid kan vinde mesterskabet, selvom at han indrømmer, at holdet har problemer lige nu, så skal de nok komme tilbage på sporet.

Real Madrid tabte en vigtig kamp i weekenden, hvilket betød at Bernd Schuster blev bedt om at forlade klubben. Målmand Iker Casillas prøver stadig, at give holdet mere optimisme, og mindes en lignende situation for to år siden, hvor alle også afskrev Real Madrids mesterskabschancer.

”Sæsonen er lang og for to år siden vandt vi ligaen, selvom Barcelona var otte point foran os. Vi rejste os og vandt ligaen i den sidste spillerunde,” udtaler han til radioprogrammet El mirador de Punto Radio.

Han siger også at holdet ikke ligner nogen der kan slå Barcelona i mesterskabskampen, og siger at i sær forsvaret har stået skidt de sidste par kampe, der har lukket syv mål ind de seneste to kampe.

”Vi er inde i en dårlig stime. Forsvarsmæssigt er vi sårbare, startende med mig selv. Jeg har spillet ti sæsoner i La Primera, og indtil videre er det den værste start hidtil jeg har haft,” udtaler han således.

Han mener dog stadig at holdet nok skal komme tilbage. Det kan de jo gøre i næste kamp mod Barcelona, en kamp som de ikke vil tabe.

”Jeg tror, at vi kan vinde i Barcelona. Dem som tager derover skal tænke på, at vi går efter at vinde og forbedre vores placering. ”

Mødet sker på lørdag i Barcelona, Real Madrid kan mindske forspringet til Barcelona til hele seks point.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu