Наши партнеры

Menu



Big Sam tror stadig på Newcastle succes

Engelsk fodbold

På trods af en plads langt fra den målsætning Newcastle har sat sig for i Premier League, og stigende pres fra publikum og presse, tror Newcastles træner Sam Allardyve stadig på egne evner, og har ikke tænkt sig at ændre taktikken for at skrabe point sammen.

Sam Allardyce overtog roret i Newcastle før denne sæson efter Glenn Roeder, og skabte en fornyet optimisme hos de notorisk underpræsterende nordenglændere. Men på trods af en fornuftig sæsonåbning som ubesejret efter fire runder, har de seneste resultater langt fra flasket sig som ‘The Toon Army’ havde forestillet sig, og efter fire nederlag i de sidste fem kampe, må Newcastle som sædvanligt se sig placeret midt i rækken.

En placering der absolut ikke er tilfredsstillende for de kræsne supportere og klubbens ejer, Mike Ashley, og Newcastle blev buhet ud af St. James Park, da klubben tabte 0-3 til Liverpool i sidste weekend.

Krisestemningen har medført rygter om en fyring af Big Sam, men Allardyce selv, ser ingen grund til at smide håndklædet i ringen, selvom der har været forlydender om intern uro i truppen, og efter sigende skulle tre af spillerne have opsøgt Big Sam for at konfrontere ham med deres bekymring over tingenes udvikling.

Newcastle-bossen ser ingen hurtig løsning ud af problemerne, og er indstillet på at blive og arbejde hårdt for at vende stimen af nederlag til sejre.

“Bare fordi man har et par dårlige resultater, ændrer det ikke måden, man arbejder på,” sagde Allardyce til football365.co.za.

Det seneste nederlag til Newcastle kom i weekenden, da det overraskende tophold Blackburn sendte Allardyce og co. hjem til Newcastle med et nederlag på 1-3.

Men på trods af endnu et nederlag, så Sam Allardyce forbedringer i forhold til tidligere kampe.

“Uheldigvis blev vi slået af én mand, David Bentley, som lavede to fremragende afslutninger i kampen, og ikke af Blackburn mandskabet som sådan. Når alt kommer til alt, skal jeg bare se på mine spillere og sige: Spil som i gjorde mod Blackburn Rovers. Det var en bitter pille at sluge, efter sådan en god præstation.”

Selvom Newcastle-spillerne vælger at præstere som de gjorde mod Blackburn, kan det dog blive mere end svært at få et umiddelbart resultat af Big Sams peptalk, da St. James Park på onsdag ligger græs til mødet mellem Newcastle og suveræne Arsenal, der stadig er ubesejret i Premier League.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu