Наши партнеры

Menu



Benitez’ planer manet i jorden

Engelsk fodbold

Tidliger på dagen luftede Benitez sine idéer om, at ændre ligasystem, så de store klubbers reservehold kunne få bedre modstand, men dette er ikke faldet i god jord, hos klubberne, fra de lavere ligaer.

Benitez og Mourinho, henholdsvis trænere for Liverpool og Chelsea, mener begge, at England skulle bruge det samme system som Spanien, hvor klubbernes reservehold, spiller professionel fodbold.

Benitez mener ikke at den nuværende ordning, giver nok modstand til de ungespillere, og at de derfor ikke bliver udviklet ordentligt.

Disse idéer er alle dog ikke lige glade for.

”Det vil aldrig ske her, aldrig nogensinde,” sagde Peterboroughs Fodbolddirektør, Barry Fry.

”The Football League er spændende, en konkurrencedygtig turnering med 72 klubber, hvilken er en af de mest fulgte – 16 millioner mennesker ser den hver sæson.”

”Ingen vil gide at se et hvilket som helst reservehold spille – jeg er ligeglad om det så er Real Madrid, Juventus eller Fray Bentos!”

”Hvis Rafa Benitez vil have at hans unge spillere skal få ordentlig modstand, skal han bare låne dem ud til klubber som os.”

Denne holdning bakker Gillinghams præsident, Paul Scally, op om, og tilføjer: ”Jeg kan forstå det rationelle i at låne dem ud til Football League klubber, hvilket er muligt for dem nu, men jeg kan ikke forudse at vi skulle få et plejeliga for klubberne.”

”Det sker ikke i vores livstid. Det er fornærmende at en flok Liverpool unger, skulle kunne give den som en klub i The Football League.”

“The Football League besidder langt flere kvaliteterne end det.”

Swindon chefen, Willie Carson, var også hurtig til at nedgøre Benitez’ planer.

”Hvorfor i alverden sagde denne mand dette? Systemet har fungeret helt fint i mange år,” sagde han.

”Topklubberne låner deres reservespillere ud for at give dem erfaring, hvilket gør, at de bliver bedre og vi bliver bedre.”

”Klubber som Manchester United sender tit deres unge spillere på lån, og det hjælper både os og dem. Det hjælper fodbolden. Rafael Benitez er bare egoistisk. Så simpelt er det.”

”Han tænker kun på at hans egne spillere bliver bedre, og selvom det ikke hjælper andre.”

”Et sådan system ville være en stor hjælp for ham, men hvad med dem som os, der bliver skubbet ud? Nogle skal jo bane vejen for disse reservehold.”

”Han burde tilbyde spillet noget til gengæld. Hans klub har tonsvis af penge, hvorfor synes de ikke det skal være bedre fordelt? Nej, de vil have mere, og det skal vi lide under.”

Du kan læse om Benitez’ planer her



Kommentér

2 kommentarer til “Benitez’ planer manet i jorden

  1. Thomas Sorensen siger:

    Der er jo dybest set fordele og ulemper ved begge metoder

  2. Thomas Sorensen siger:

    ligesom med alt forresten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu