Наши партнеры

Menu



Benitez bliver i Liverpool

Engelsk fodbold

Der har været spekuleret mig i, om Rafa Benitez skulle skiftes ud på managerposten i Liverpool, de rygter er dog skudt ned onsdag aften, da Liverpool på deres hjemmeside meddeler, at Benitez har forlænget sin kontrakt med Liverpool.

Benitez er blandt andet tidligere blevet sat i forbindelse med Real Madrid, men nu er det sikkert, at han bliver i den traditionsrige engelske klub, som han har sit hjerte i.

”Mit hjerte er hos Liverpool Football Club, så jeg er lykkelig over at skrive under på denne aftale. Jeg elsker klubben, fansene og byen, og med en by og en gruppe fans som her, kunne jeg aldrig sige nej til at blive,” fortæller Benitez i en pressemeddelelse.

Der er også glæde at finde over aftalen hos Liverpools ene medejer, Tom Hicks, der er glad for Benitez har bundet sig til klubben i lang tid.

”Det er en vidunderlig nyhed, at Rafa har bundet sig til klubben på lang sigt. Siden han blev manager i 2004 har han været ansvarlig for det kæmpestore fremskridt vi har gjort,” fortæller han.

Rafa Benitez’ kontrakt er forlænget med fire år og derfor har spanieren bundet sig til Liverpool de næste fem år, grundet den gamle kontrakt løb ud i sommeren 2010.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu