Automatpilot da Chelsea vandt i lokalopgør

Engelsk fodbold

Dagens lokalopgør var domineret meget af løben fra de fleste midtbanefolk, samt et par disciplinerede indsatser af begge holds forsvarsspillere på Craven Cottage.

Det startede ellers godt for Fulham. Efter seks minutter fik de kampens vel nok største chance. Efter en aflevering fra Zoltán Gera fik Clint Dempsey fyret et godt skud ud af, men bolden røg dog over.

Fem minutter efter var det Chelseas tur til at få en chance for at komme foran. Drogba brugte sin fysik til at vriste sig fri af Brede Hangeland, som dog endte i et frispark, efter at Hangeland gik for hårdt til Drogba. Ballack forsøgte at løfte den over muren på det efterfølgende frispark. Dette lykkedes, men desværre for Chelsea-mandskabet, var det lidt for højt over målet.

Efter det begyndte Chelsea at sætte sig mere og mere på kampen, og seks minutter efter havde Mikel et godt skud fra godt 30 meter efter et par hovedstødsdueller, men igen røg bolden forbi mål.

To minutter efter var den gal igen for Fulhams vedkommende. Ballack kom til at stå helt fri efter en klokkeklar offside. Flaget blev dog nede, og han fik en stor chance, men hans hovedstød var for svagt.

Lidt efter var der dog også mistanke om offside, da Drogba modtog en aflevering i dybden fra Anelka, og afsluttede uden chance for målmand Mark Schwarzer. Der var dog ikke offside, selvom den var på kanten. Anelkas aflevering kom simpelthen på det hele rigtige tidspunkt, og derfor kunne Drogba nette til 1-0.

Chelsea gik dog til pause efter en tam første halvleg, hvor de bortset fra første fem minutter havde styret det hele. Anden halvleg startede da også stille indtil Lampard havde et skud udefra efter tyve minutter af anden halvleg. Dog var skuddet for svagt, og Schwarzer reddede let.

Omkring tyve minutter efter var det Drogba, der returnerede Anelkas gode aflevering, der førte til det første mål. Næsten samme kombination gav i hvert fald mål igen. Drogba lagde en aflevering i dybden til Anelka, som rundede målmanden, for derefter at skyde den ind i et tomt mål. Kampen endte dermed 2-0.

Med dagens resultater, er Chelsea på en tredjeplads efter maksimumpoint i de sidste tre kampe. Fulham ligger derimod lidt dårligere på en tolvteplads. Men Fulham har trods alt kun spillet to kampe.