Aston Villa fik uafgjort mod United

Engelsk fodbold

Det lykkedes Martin Laursen og Aston Villa at klare uafgjort mod Manchester United i en målløs affære på Villa Park.

Tidligere på dagen havde både Chelsea og Liverpool spillet 0-0, mens Arsenal havde tabt hele 3-0 til Manchester City. Det var derfor en gylden mulighed for Manchester United til at hale ind på de førende hold, mens Aston Villa kunne spille sig i top-4.

Martin Laursen var med i midterforsvaret for Aston Villa, der bed godt fra sig. Første halvleg var en chancefattig forestilling, og stillingen ved pausen var 0-0.

Fra anden halvlegs start var hjemmeholdet Villa mere aggressive og ivrige, men selvom mandskabet kom frem til scoringsmuligheder, lykkedes det ikke at passere van der Sar i United-målet. I den modsatte ende havde United ikke mere held end Villa. Trods enkelte muligheder til blandt andet Rooney, lykkedes det ikke for gæsterne, der måtte tage til takke med 0-0.

Det uafgjorte resultat sender Aston Villa op på fjerdepladsen i Premier League, mens Manchester United fortsat er nummer tre.