Arsenal og Liverpool delte i porten

Engelsk fodbold

Premier League-storkampen i aften stod mellem Arsenal og Liverpool, men kampen endte uden en sejrherre, idet holdene delte i porten.

Hjemmeholdet fra Arsenal, hvor de dominerede i store dele af første halvleg. Efter 24 minutter fandt Samir Nasri holdkammeraten Robin van Persie. Van Persie afdriblede både Jamie Carragher og Daniel Agger, hvorefter han lagde bolden i netmaskerne bag Reina i Liverpool-målet.

Efter scoringen fortsatte værterne kombinationsspillet, men skarpheden manglede i de afgørende situationer. Tre minutter før pausefløjt fik gæsterne udlignet. Daniel Agger sparkede bolden langt op ad banen, og Robbie Keane stak af fra et sovende Arsenal-forsvar, hvorefter han affyrede bolden ind bag Almunia til 1-1.

To minutter efter målet fik Steven Gerrard en stor chance, da han helt fri afsluttede over målet, efter et indlæg fra Dirk Kuyt. Sidste aktion i anden halvleg førte til, at Arsenal-anfører Cesc Fabregas måtte udgå med en skade.

I anden halvleg kom udeholdet bedre med, og de fik en hjælpende hånd, da Arsenals Emmanuel Adebayor modtog sit andet gule kort, da der resterede en lille halv time af kampen.

Liverpool formåede dog aldrig, at udnytte overtaget. Daniel Agger skød udefra med tre minutter igen, men bolden havnede ikke i målet.

Nicklas Bendtner var ikke at finde i Arsenal-truppen, eftersom han sad over med en knæskade, mens Liverpool måtte undvære manager Rafael Benitez, som endnu ikke var frisk efter en operation for nyresten tidligere på ugen.

Aftenens uafgjorte resultat betyder, at Chelsea kan besidde førstepladsen i Premier League, hvis de besejrer Everton på udebane mandag.