Hertha Berlin sendte Brøndby ud

Europa League

Brøndby lignede længe et hold, der var på vej videre til gruppespillet i Europa League, men Hertha Berlin satte en stopper for Brøndbys europæiske drømme, da de vandt 3-1 i aftenens opgør.

Her til aften skulle Brøndby forsøge at forsvare sidste uges 2-1-sejr over tyske Hertha Berlin i den sidste kvalifikationsrunde inden gruppespillet i Europa League.

Det var værterne, der lagde bedst ud, og allerede inden for det første minut havde Herta haft to muligheder for at score, og Stephan Andersen måtte fire minutter inde i opgøret give en god redning frem for at redde et forsøg fra Hertha-angriberen Artur Wichniarek.

Brøndby-målmanden måtte få minutter før pausen på yderligere arbejde, da Cicero Santos kom fri med Andersen, men brasilianeren kunne ikke overliste den danske keeper, der var meget velspillende.

Mikael Nilsson havde et forsøg for Brøndby inden der blev fløjtet til pause, da han forsøgte at overliste Jaroslav Dropny i Hertha-målet med et hårdt skud fra en skarp vinkel, men muligheden gav ikke scoring, og første halvleg endte dermed uden scoringer.

Seks minutter inde i anden halvleg lykkedes det en ellers anonym Morten Duncan Rasmussen at finde vejen til netmaskerne, da han efter et hjørnespark fik sendt bolden i mål. Dermed var Hertha Berlin tvunget til at score to gange for at fremtvinge forlænget spilletid.

Det så længe ud til, at det skulle lykkes for Brøndby at holde Hertha Berlin fra at score, men et kvarter før tid bragte Kacar spænding tilbage i kampen, da han efter et hjørnespark kom højest og sendte bolden i mål.

Scoringen gav Hertha fornyet håb og bare seks minutter senere scorede Pal Dardai. Midtbanespilleren modtog bolden lige uden for Brøndby-feltet og sendte tyskerne foran 2-1. En stilling der ville frembringe forlænget spilletid, men sådan skulle det ikke gå.

Det skulle nemlig gå helt galt for Brøndby. Få minutter før tid var Kacar atter på pletten, da han omsatte et indlæg til mål og slukkede Brøndbys europæiske drømme. Denne scoring skulle blive afgørelse på opgøret, der endte 3-1 til Hertha Berlin, der er videre i turneringen.