Lokalderby endte i underholdende remis

I dagens lokalopgør mellem AGF og Silkeborg IF, fik de omkring 17.000 tilskuere en underholdende aften. Opgøret endte 2-2.

Udeholdet Silkeborg IF fik en fantastisk start på kampen, da Christian Holst kunne heade bolden i nettet efter blot tre minutter, da han modtog bolden fra Frank Hansen.

AGF’ernes første store mulighed kom først efter 20 minutters spil. Anders Kure stod totalt umarkeret og kunne heade bolden mod SIF-målet fra tæt hold, men Lasse Heinze viste flot målmandsspil i situationen og fik afværget.

Fem minutter efter hjemmeholdets store chance, var Jim Larsen tæt på at bringe gæsterne yderligere i front, men han måtte se sin afslutning snitte overliggeren og ryge over målet.

Silkeborgenserne fik senere hen bolden i nettet to gange, men begge gange blev målene annulleret. Første gang var der for længst både vinket og fløjtet for offside, mens Simon A. Pedersen ved den anden episode, benyttede sig af ulovlige midler, da han skabte sig plads tæt på AGF’ernes målstreg.

Det var en uvant situation for AGF at være bagud, men kampen skulle vise sig at ændre karakter i anden halvleg.

Midt i anden halvleg slog AGF-angriberen Nando Rafael til, efter at han modtog bolden med Thomas Bælum, som fulgte tæt på ham, men dette var altså ikke nok til at hindre en udligning.

Allerede to minutter senere var AGF på pletten igen. Jim Larsen lavede selvmål, da han sparkede et indlæg fra kanten ind i sine egne netmasker. Silkeborg var dog ikke tilfredse med at skulle forlade banen uden point på kontoen, så blot to minutter senere fik Jesper Bech scoret til slutresultatet 2-2.

Silkeborgenserne kom dog til yderligere muligheder kort før tid, og især Kaima Saag kunne med en smule mere skarphed have sørget for samtlige tre point til gæsterne.

AGF indtager fortsat førstepladsen med 14 point, men AaB har i morgen mulighed for at overtage rollen som førerhold, når de møder Esbjerg fB på udebane. Silkeborg IF ligger fortsat på ottendepladsen.