Topholdene lægger pres på Barca

Spansk fodbold

Aftenens tophold i La Primera Division Real Madrid og Sevilla, lagde for alvor pres på Barcelona, da de begge besejrede deres modstandere.

Real Madrid viste hvorfor de ligger i toppen af ligaen i aftenens opgør, da de fik vendt resultatet i førstehalvleg 1-3 til 4-3 i anden.

Kampen bød på et enkelt hattrick af Espanyols Wather Pandiani, som stod for alle Espanyols mål på 20 minutter. Real Madrids mål blev sat ind af Raul, Reyes og i kampens sidste minut, sørgede Higuaín for at Real kom op på førstepladsen i ligaen.

Sevilla og Christian Poulsen fik også en meget vigtig sejr mod Recreativo de Huelva, efter 13 minutters spil bragte Enzo Maresca hjemmeholdet foran, mens Sevillas Luis Fabiano omsatte et straffespark otte minutter før tid til et mål, udeholdet nåede dog at reducere, da de fik tilkendt sig et straffespark, som Anotoni Jesus Vasquez sikkert scorede på.

Derved ligger Sevilla nu på tredjepladsen, et point efter Barcelona på andenpladsen og to point efter Real Madrid på førstepladsen.

Barcelona har dog spillet en kamp færre, de skal søndag møde Real Betis på hjemmebane.