Remis i Parken

De danske mestre fra FC København skuffede fælt i dagens SAS Liga-kamp mod Silkeborg, hvor resultatet blev et uafgjort 1-1. Jesper Bech og Morten Nordstand noterede sig begge et mål.

Hjemme i Parken tog de suværene hvide løver fra FC København imod oprykkerne fra Silkeborg. Ståle Solbakken havde i dag valgt at lade Cesar Santin starte på bænken, og lade Morten Nordstrand starte inde i selskab med Aílton Almeida.

Hos de røde gæster havde Rajko Lekic fundet sin vej op til angrebet, mens træner Troels Bech måtte omrokere på midtbanen, da Peter Degn måtte trække sig under opvarmningen.

Det var dog netop Silkeborg der startede eksplosivt og effektivt ud. Efter bare seks minutter kunne de bringe sig foran, da Zdenek Pospech ikke formåede at sparke en høj bold ordentligt væk, og efter nogle ganske få berøringer havde Jesper Bech affyret et missil bag en passiv Jesper Christiansen.

Det var således tredje gang i tre kampe at de hårdføre løver kunne se sig komme bagud, og målet fik FCK til at lægge et gevaldigt offensivt pres på oprykkerne fra Silkeborg. Efter tyve minutter var Oscar Wendt tæt på at udligne efter et flot opspil med Pospech, men måtte se sin bold blive afværget efter en hurtig redning fra Lasse Heinze i Silkeborg-målet.

I anden halvleg indså Ståle Solbakken sin fejl, og Santin kom ind på banen. I de første minutter af anden halvleg driblede han sig tværs igennem Silkeborgs forsvar, hvorefter han, ifølge dommer Henrik Nystrup Kragh, blev nedlagt ulovligt hvilket udløste straffespark til FCK.

Stor forvirring bredte sig omkring straffesparket, mens tv-billederne heller ikke kunne bekræfte at der rent faktisk var straffespark. Dog blev det eksekveret mesterligt af Morten Nordstrand, der sikkert fik bolden forbi Lasse Heinze fra pletten.

Fem minutter før tid blændede løverne atter, da både Martin Vingaard og Cesar Santin var tæt på at bringe københavnerholdet foran, men det blev ikke til mere, og i Silkeborg kan man prise sig lykkelig over et remis.