Milan decimerede Manchester United

Allerede fra startfløjtet satte MIlan fuld tryk på alle kedler.

I det første minut kom Kakà tæt på, ved at han glider imellem to forsvarer, og skyder hårdt på Van der Sar i United-målet.

Milan havde virkelig tilskuerne i ryggen, og ved den første fejl fra Cristiano Ronaldo, var der ingen tvivl om, at han skulle hånes. 70 000 mennesker piftede af ham. Dette fortsatte igennem hele kampen.

Milan startede kampen stærkt, og lagde et kæmpe pres på Manchester United.

I det 11. minut, modtog Seedorf en lang bold på kanten af feltet, afleverede til Kakà, som scorede. Et fladt skud helt ude ved stolpen!

I minutterne efter scoringen fik United bedre fat, og de begynder at lægge pres på Milan.

I det 22. minut gled Nemanja Vidiĉ i bolden, og Milan erobrede bolden, dette førte til et indlæg, som ramte Seedorf på kanten af feltet. Seedorf skød og scorede!

Eftermålet fortsatte Milan deres pres, og Manchester så ikke ud til at kunne stille noget op. Lige meget hvad, de forsøgte, lykkedes det ikke.

Efter målet til 2-0, virkede United opgivende, og det var svært at se, hvordan de skulle komme tilbage.

United forsøgte længe at få Cristiano Ronaldo ind i kampen, men Gattuso markerer ham, og Ronaldo forsvandt ud af kampen i store dele af første halvleg.

Efter første halvleg var det svært at se, hvordan Manchester United skulle komme tilbage i denne kamp. Milan har spillet fantastisk!

Anden halvleg startede på samme måde som første. Milan presser, og United så ud til at lide. Milan forsatte det disciplinerede spil, holdt rækkerne og spillede bolden flot rundt.

I det 53. minut havde Kakà en kæmpe chnce. Ronaldo mistede bolden på midten af banen, og Kakà fører bolden hele vejen op i Manchesters felt. Dog redder Van der Sar på fornemmeste vis.

United fik lidt bedre fat 10 minutter inde i anden halvleg, men deres chancer blev ved med at løbe ud i sandet.

I det 59. minut fik Man. Utd. deres hidtil største chance ved at frispark lige uden for feltet. Men Ronaldo misbrugte det.

United fortsatte med at spille bedre, men deres chancer blev ved med at forsvinde for øjnene af dem.

Efterhånden som United fik bedre fast begyndte Milan at trække sig længere tilbage på banen, og koncentrerede sig mere om at bevare føringen, og spille på kontraangreb.

På et fantastisk kontraløb i det 79. minut scorede Gilardino! Et fanstastisk mål! Kampen syntes nu definitivt afgjort.

Efter dette mål kogte San Siro, og tilskuerne begyndte at synge. Der var en fantastisk stemning, og man kunne for alvor høre “den 12. mand”!

I det 83. minut er Gattuso utilfreds med en kendelse og kom op at skændes med Scholes. Dermed indkasserede han et gult kort. Der er dog ingen på Milans hold, der er i fare for karantæne.

Kampen begyndte for alvor at koge til sidst, og Ronaldo lavede et groft frispark! Det koster også et gult kort, og Ronaldo er hermed ude i en eventuel finale.

Kakà blev udskiftet i det 86. minut til store klapsalver. Han og Rhino Gattuso må dele æren som kampens spiller. Kakà for sin offensive præstation; Gattuso for sin defensive.

Manchester United forsøgtesporadisk i de sidste fem minutter, men det lykkedes dem aldrig at komme frem til de helt store chancer.

Kampen sluttede med en fortjent 3-0-sejr til AC Milan. En fantastisk kamp fra milaneserne.