SønderjyskE hentede vigtigt point til bundstriden

Oprykkerne fra SønderjyskE hentede for sjette kamp i træk point, da de mødte AaB i Aalborg, hvor opgøret endte 1-1. Sønderjyderne skal nu kun bruge et point i den sidste spillerunde, hvis de skal sikre endnu en sæson i den bedste række.

Værterne AaB havde ikke vundet i deres seneste ti SAS Liga-opgør, mens det omvendt var et optimistisk SønderjyskE-mandskab, som mødte dem. Sønderjyderne var nemlig ikke blevet besejret i de sidste fem kampe i ligaen.

AaB startede kampen bedst, og det var nærmest en enmandshær imod SønderjyskE’s mål. Man behøvede dog en dødbold til hjælp, før læderet røg i netmaskerne. Anders Due beviste sin flotte sparketeknik, da han scorede fra 25 meter og placerede bolden helt oppe i det ene målhjørne.

Nordjyderne fortsatte med at sidde på spillet, men i slutningen af første halvleg blev gæsterne lukket mere med i spillet. Kort før pausen begik AaB-keeperen Karim Zaza en stor brøler, da han kluntet nedlagde Jesper Kjærulff, hvilke prompte blev takseret til et straffespark.

Udeholdets Rasmus Hansen tog plads ved ellevemeterpletten, og han kunne sikkert udligne til 1-1.

I anden halvleg sad AaB igen på det meste af spillet, men skarpheden manglede i de afgørende afslutninger. SønderjyskE fik kampens sidste mulighed, men efter en del klumpspil i AaB-feltet blev bolden sparket ud af kommunen.

Kampen endte derfor med det uafgjorte 1-1-resultat, som SønderjyskE kan være mest tilfredse med, efter at have været under massivt pres. Nu behøver sønderjyderne kun et enkelt point i sidste spillerunde, hvis man selv vil afgøre sin skæbne.

I den sidste kamp står de over for Esbjerg fB for at kunne sikre endnu en sæson i SAS Ligaen. Sidste sæsons mestre, AaB, bibeholdte syvendepladsen.