Fynboere udnyttede ikke vestegnens fald

Da OB og FC Midtjylland mødte hinanden på SAS Arena var det for fynboerne en kamp om mesterskabet. Dog endte opgøret uden en vinder.

FC Midtjylland dominerede den første time, men OB kom stærkt igen i løbet af kampen og derfor endte sæsonens sidste kamp på SAS Arena med en uafgjort.

Det var også Midtjylland, der åbnede kampen efter en halv times spil. Klubbens to frontløbere Frank Kristensen og Jude Nworuh deltes om målet, da “Farlige Frank” headede på mål og OB-målmand Arek Onyszko kunne ikke holde på bolden, hvorefter Nworuh var hurtig på returbolden som han prikkede ind til 1-0.

Angrebsduoen Nworuh og Kristensen havde adskillige muligheder for at forøge målhøsten, men begge var for vage i afslutningerne. OB tilkæmpede sig langsomt herefter spillet.

I det 73. minut sneg Njogu Demba-Nyrén en bold bag Midtjylland-keeperen Lasse Heinze og gæsterne var tæt på at hente samtlige tre point i kampens sidste kvarter, blandt andet med et skud der ramte stolpen.

Tilskuerne og tv-seere kunne i kampens døende minutter konstatere at ligheden mellem de to hold var retfærdig i en kamp, som havde spænding og intensitet.