Lokalbrag endte med pointdeling

Lokalderbyet mellem Randers FC og AGF i dag blev lige så intenst som forventet, da den endte 1-1. Men det var kun de første tyve minutter, hvor kampens underholdningsværdi for alvor var på sit højeste.

AGF gæstede i dag Essex Park, hvor Randers FC ventede i lokalopgøret. Kampen startede i et godt tempo, hvor der opstod muligheder i begge ender. Seks minutter inde i kampen kunne Bedi Buval score for hjemmeholdet, da han blev spillet fri af Søren Berg. Buval var kynisk i sin afslutning, da han lavede tunnel på gæsternes keeper, Steffen Rasmussen.

Men allerede ti minutter senere fik AGF udlignet ved Dan Thomassen, da han tæt på mål kanonerede bolden op i nettaget efter et hjørnespark.

Holdenes tempo fik dog et voldsomt dyk efter scoringerne, og i takt med dette, faldt underholdningsværdien i kampen.

Kort inde i anden halvleg fik Tiago Targino serveret bolden, da Dan Thomassen begik en stor forsvarsbrøler, men Tiago Targino manglede præcision i sin afslutning. I modsatte ende var Davit Devdariani tæt på at reducere, men Kevin Stuhr-Ellegaard var i denne situation sikker mellem stængerne.

Mandskaberne havde problemer med at afslutte inden for de to målrammer, og derfor endte kampen uafgjort 1-1. Med et point til hvert hold, forblev Randers FC på femtepladsen, mens AGF akkurat som inden opgøret, ligger á point med 42 af slagsen på kontoen, en placering under.