Esbjerg nedlagde knebent FCM

Esbjerg hentede i dag en smal sejr, da de fik besøg af FC Midtjylland. FCM’s Winston Reid blev udvist, mens Jesper Lange blev matchvinderen.

Esbjerg fB fik hjemme besøg af FC Midtjylland i dag. Ulvene havde ikke besejret vestjyderne i de seneste syv år, så esbjergenserne stod med favoritværdigheden inden opgøret.

Der opstod store målchancer i begge ender på denne regnfulde søndag. Storspillende Sivebæk startede med at afdrible en række spillere, mens Lars Winde agerede sikker sidste skanse, da han forhindrede en FCM-scoring. Jeppe Mehl havde også mulighed for at score, men skarpheden manglede.

Men i første halvlegs sidste minut kom forløsningen for hjemmeholdet. Søren Riek lagde bolden ind i feltet på hjørnespark og hans medspiller Jesper Lange kom højest på bolden, som han sikkert headede i mål.

Efter pausen var Esbjerg stadig meget spilstyrende, hvor Mehl kom til en god afslutningsmulighed, men denne gang var det Lasse Heinze, som beviste sin gode springkraft, da han reddede skuddet nede ved stolpen.

Herefter kom midtjyderne bedre med i opgøret, mens Esbjerg forsøgte at presse modstanderen igennem kontraangreb, men stillingen forblev 1-0.

Med fem minutter tilbage af opgøret, havde hjemmeholdet hjørnespark, hvor Reid inde i feltet tog fat i Lange, som faldt ned på jorden. Kampens dommer Jesper Overgaard hev straks et gult kort op af lommen, og eftersom det var Reids andet gule kort i kampen, måtte han gå tidligere i bad end sine med- og modspillere.

Dommeren pegede dog ikke på straffesparkspletten, fordi bolden ikke var i spil, da situationen indtraf.

Lange blev matchvinder, da kampen endte med en kneben 1-0-sejr. Derfor ligger FC Midtjylland fortsat på fjerdepladsen, mens Esbjerg indtager ottendepladsen.