Bundkamp i Farum endte 0-0

Aftenens tidlige SAS Liga-kamp mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE var udset til at blive en intens bundkamp, hvor der ville blive kæmpet massivt kampen igennem, men i stedet blev det en langtrukken kamp med slutresultatet 0-0.

FC Nordsjælland var ubesejret i deres seneste fem kampe, inden dagens opgør mod SønderjyskE. Denne rekord havde man tydeligvis i sinde at viderebygge på.

Værterne stod for det meste af spillet i første halvleg, men effektiviteten manglede for nordsjællænderne angreb efter angreb. I stedet blev gæsterne SønderjyskE noteret for den største chance i halvlegen, da Johnny Thomsen fik headet på mål efter 35 minutters spil, men FCN-keeperen Nenad Novakovic agerede sikker sidste skanse og afværgede forsøget.

I anden halvleg fortsat hjemmeholdets dominans, men spillet kunne ikke just betegnes som kønt. Udeholdets helt store profil, Ken Ilsø, blev holdt forholdsvis anonym med nogle gode markeringer fra FCN’s side.

Godt tyve minutter før tid, kom kampens mest velspillede angreb, hvilket FCN stod for. Søren Christensen stod for forarbejdet, hvorefter Stephan Pedersen var tæt på at passere David Ousted i målet, men heller ikke den scoringsmulighed blev udnyttet, hvilket var ganske symptomatisk for kampen. 0-0 viste måltavlen, da dommeren fløjtede af.

FCN ligger med dagens resultat på niendepladsen med 28 point. Sønderjyderne indtager fortsat 10. pladsen med tre point færre.