Midterbrag endte uden vinder

Midterholdene AaB og AGF mødtes i denne rundes mandagskamp, hvor tre vigtige point stod på spil. Men med en scoring af hvert hold, endte kampen 1-1.

AGF fik i dag en lille oprejsning, da de på udebane sikrede sig et udebane-resultat mod et andet SAS Liga-midterhold, AaB. I sidste runde tabte AGF med hele 6-1 til OB på udebane, og derved havde de brug for et positivt resultat, så deres morale atter kunne stige.

EFter en langtrukken første halvleg, som ikke bød på mange chancer, fik tilskuerne to mål at juble over i anden halvleg.

Det første mål stod Jakob Poulsen for efter 52 minutters spil, da han sendte bolden ind bag Karim Zaza, efter at have spurtet fra AaB’s midterforsvar. Dette fik straks værterne til at komme længere frem på banen, da de vidste, at de var nødsaget til at score minimum et mål.

Med et lille kvarter tilbage af kampen kom forløsningen for hjemmeholdets fans, da brasilianske Caca fik udlignet til 1-1. Caca trak sig fri på kanten af feltet, hvorefter han lobbede bolden over i Steffen Rasmussens målhjørne.

Herefter fortsat hjemmeholdet deres overtag, men trods mange gode offensive fremstød mod AGF’ernes defensiv, så lykkedes det ikke nordjyderne at komme på tavlen flere gange i opgøret.

Kampen endte derfor uafgjort med 1-1, og det betyder, at AGF beholder sjettepladsen, hvor de ligger to point foran netop AaB, som blot har sikret sig to point i de seneste syv kampe.